Καλώς ήρθατε στην Omnia!

Στην Omnia είμαστε μια δημιουργική «οικογένεια», που αποτελείται από τεχνίτες όλων των ειδών και που ο καθένας αγαπάει και σέβεται τα υλικά και τις τεχνικές που χρησιμοποιεί.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία custom – made κομματιών, με γνώμονα κάθε φορά την δική σας επιθυμία αλλά και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε κυρίως είναι το μέταλλο, ο μπρούτζος, το αλουμίνιο, ο χαλκός, αλλά και το γυαλί και το ξύλο. Ωστόσο, δεν υπάρχει περιορισμός, καθώς, ανάλογα με την περίπτωση, η κατασκευή προσαρμόζεται αποκλειστικά στην επιθυμία του πελάτη – μόνο όριο είναι η φαντασία!

Ο στόχος μας

Βασικός μας στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και η επίτευξη του καλύτερου δυνατού συνδυασμού ανάμεσα στη μοναδικότητα που προσφέρει μια χειροποίητη κατασκευή και στην υψηλή ποιότητα που χαρίζει η εμπειρία μας στον χώρο.

Το όραμα μας

Όραμα μας είναι να καταφέρουμε να σας μεταδώσουμε την αγάπη μας για τις custom – made κατασκευές και να αναδείξουμε την γοητεία του «χειροποίητου», μέσα από την άριστη ποιότητα που προσφέρουμε.

97

Ικανοποιημένοι πελάτες

12000

Ωρες εργασίας

65000

‘Ωρες σφυρηλάτησης

214

Ολοκληρωμένα ‘Εργα

Προσαρμοσμένα προϊόντα και εφαρμογές σχεδιασμού

Σας καλούμε, λοιπόν, να περιηγηθείτε στον κόσμο της Omnia και να μας εμπιστευθείτε για την δημιουργία των κομματιών που έχετε στο μυαλό σας και ακόμα δεν έχετε υλοποιήσει.

Μοναδικές ολοκληρωμένες λύσεις

Πείτε μας την ιδέα σας και εμείς θα την κάνουμε πράξη, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά πρώτης ποιότητας και έχοντας σαν βάση της δημιουργίας, την εμπειρία και τεχνογνωσία μας, αλλά και την επιμονή μας για ένα άριστο αποτέλεσμα!